Cum mi-am redus glicemia la normal după doar o săptămână

Știam că nu mă pot opri să-mi iau medicamentele pentru zahăr … Atunci de ce le-am aruncat pe toate la gunoi? Aceasta este povestea mea uimitoare.

Numele meu este Stjepan, am 67 de ani și sunt inginer mecanic pensionat. Când m-am pensionat, am vrut doar să mă bucur de timpul meu liber și de pace, de timpul pe care l-aș petrece cu nepoții mei, de jocurile de șah, de munca voluntară în Biserica Mea … Dar, cu puțin peste un an în urmă, viziunea mea s-a estompat brusc și am simțit durere în zona templului, ca și cum cineva mă apăsa. Am început să leșin. Soția mea este asistentă medicală în camera de urgență și m-a trimis repede la spital, unde medicii i-au confirmat cea mai mare frică. Glicemia mea era ridicată mortal, 23,5 mmol / L. eram pe punctul de a cădea într-o comă.

Nu am avut nici o idee că adevăratul coșmar a fost doar începutul

Medicul mi-a prescris imediat două medicamente: primul pentru diabet și al doilea pentru efectele secundare cauzate de primul medicament. Doar câteva săptămâni mai târziu am luat șase medicamente și viața mea a fost un adevărat iad. Datorită diureticului pe care îl luam, noua mea concentrare de viață a devenit să ajung la toaletă la timp. În plus, medicamentele pe care le-am luat mi-au scurs toată energia dacă m-am simțit ca și cum aș fi fost dezactivat în propria mea casă.

Am crezut că nu poate fi mai rău, până când într-o noapte am reușit să ajung la toaletă la timp, așa că am urinat pe mine. În timp ce m-am uitat complet umilit la pata umedă de pe pijamale, am decis că nu mai pot trăi așa. Dacă există o altă cale, o voi găsi.

Descoperirea mea m-a șocat și m-a învins! Am șchiopătat la calculator disperat pentru a găsi o soluție. În următoarele trei ore, am aflat că 406,180 plângeri au fost depuse împotriva unuia dintre medicamente am luat din cauza efectelor secundare, cum ar fi vărsături, leșin, și chiar un atac de cord … Și medicamentele alea trebuiau să mă ajute să-mi țin diabetul sub control!

Am aflat că al doilea medicament poate provoca diaree, greață și chiar acidoză lactică, o condiție extrem de periculoasă. Al treilea este, de asemenea, asociat cu un risc crescut de a face cancer! Apoi http://medicinasanatate.ro/insumed-ajutor-pentru-probleme-cu-diabetul-zaharat/ am jurat că voi găsi o metodă de a-mi controla glicemia care nu implică medicamente sau aș muri încercând.

Mi-am dat seama curând că există 2 tabere când vine vorba de tratarea diabetului: promotorii consumului de droguri și chatterboxurile. Stimulentele pentru utilizarea medicamentelor sunt medicii convenționali care prescriu medicamente pentru diabet. Am încercat calea lor și am urât-o. Pe de altă parte, există chatterboxes – persoane necalificate care recomandă diferite tipuri de “medicamente” de casă fără dovezi științifice. Nu am vrut să iau medicamente pentru diabet, dar chiar nu am vrut să stau într-un cerc și să invoc harul divin cu un cântec și să beau smoothie-uri toată ziua. Am vrut o soluție naturală pentru diabet fără efecte secundare care a fost dovedită științific. Și asta, se pare, a fost ca și cum l-aș fi căutat pe Moș Crăciun.

M-am întrebat dacă există așa ceva

Apoi am dat peste un site web care a oferit cartea Diabetes NoMore . Autorul a fost expertul medical independent Alan Brown, care și-a dedicat viața vindecării oamenilor folosind metode naturale, dar dovedite științific. El a susținut că metoda din cartea sa a fost susținută științific și că mii de cititori au folosit-o pentru a regla glicemia fără medicamente. Am fost sceptic. Am presupus că este sfatul obișnuit pe care îl puteți găsi pe internet, cum ar fi “aruncați carbohidrați”, “evitați zahărul procesat” … Dar nu aveam nimic de pierdut și am vrut cu disperare să nu mai iau medicamente pentru diabet, așa că am decis să încerc.

Când am primit cartea, am fost șocat. Ceea ce a scris a fost opusul a aproape tot ceea ce mi sa spus despre diabet până atunci. De exemplu. este recomandat să consumi alimente despre care credeam că sunt strict interzise persoanelor cu zahăr din sânge ridicat ca mine. Am aflat că așa-numita mâncare sănătoasă este de fapt mai riscantă pentru diabetici. Chiar dacă este marcat ca fiind scăzut în calorii sau pentru diabetici. Cartea spune că un ficat curat este o condiție prealabilă pentru inversarea cursului diabetului și oferă sfaturi despre cum să efectuați corect detoxifierea pas cu pas.

Pentru a fi sincer, tocmai am degresat partea introductivă a cărții și am mers direct la secțiune cu instrucțiuni detaliate. Metoda a fost foarte simplă și nu a implicat schimbări drastice ale vieții. Ea a fost, de asemenea, diferit de tot ceea ce am citit înainte, așa că am decis să-i dea o șansă. Spre marea mea surpriză, glicemia mea a scăzut drastic după doar o săptămână de program. Mi-am măsurat mai întâi zahărul acasă și l-am confirmat cu medicul meu a doua zi. Nu numai că a fost surprins, dar a fost de acord să continue să urmeze programul . Asta a fost ziua în care mi-am pus viața înapoi în mâinile mele.

De ce nu știți deja despre această metodă dacă este atât de eficientă?

Ideea că numai medicamentele sunt cel mai bun tratament pentru diabet este o minciună. O minciună care oferă bogăție companiilor farmaceutice. Când m-am gândit la milioanele de oameni care suferă de efectele secundare ale medicamentelor pentru diabet ca mine, toate doar pentru a face acele companii să facă bani, am fost furios. Am decis că este timpul să mă implic personal și să împărtășesc povestea mea și să-l ajut pe editorul cărții Diabetes NoMore să răspândească cuvântul despre această metodă uimitoare.

Nu există nici un preț pentru o sănătate bună și zahăr din sânge normal. Închideți ochii pentru o clipă și imaginați-vă cât de minunat ar fi să aveți un nivel normal de zahăr din sânge …

Imaginați-vă ușurarea când vă dați seama că nu mai sunteți o bombă care așteaptă să explodeze. Imaginează-ți că trăiești suficient de mult pentru a-ți urmări nepoții să crească, să meargă la facultate și să-și întemeieze propriile familii. Imaginați-vă că simțiți că nu vă temeți de fiecare dată când mergeți să vă măsurați zahărul, un sentiment de încredere că numerele vor fi ca atunci când aveți 20 de ani.

Imaginați-vă expresia șocului pe fața medicului dumneavoastră data viitoare când vă măsoară nivelul de zahăr din sânge și cât de bine va fi să auziți cuvintele: “acum este momentul să vă schimbați terapia.”Imaginați-vă cât de bine ar fi să scăpați de costurile și efectele secundare oribile ale medicamentelor dezgustătoare pentru diabet. Cât valorează toate astea pentru tine?