Cum să nu mai beți alcool!

Anterior, sa crezut că alcoolul în doze mici nu este numai inofensiv,

Cum va afecta sănătatea refuzul absolut al alcoolului timp de o lună Mii de oameni din Marea Britanie vor face așa-numitul octombrie sobru Engleză Sober octombrie, ca parte a acțiunii de sprijinire a luptei împotriva cancerului, lansată de Macmillan Cancer Support.Pe lângă colectarea de bani pentru un lucru util, organizatorii promit participanților beneficii pentru sănătatea lor mai puțin sforăit, un somn mai sănătos și mai multă energie.Aceleași bonusuri promise participanților la Ianuarie uscată, acum evenimentul anual al organizației caritabile Alcohol Concern.Potrivit unui sondaj YouGov, cinci milioane de britanici au participat la eveniment în 2017.

Anterior, sa crezut că alcoolul în doze mici nu este numai inofensiv,

Anterior, sa crezut că alcoolul în doze mici nu este numai inofensiv,Ci chiar util. Cu toate acestea, cele mai recente cercetări resping această teorie.În cercetările publicate în revista Lancet, se susține că nu există o doză sigură de alcool: cu cât o persoană bea mai mult,http://medicamente-plante.ro/alkozeron-un-remediu-natural-care-inhiba-consumul-de-alcool/ cu atât este mai mare riscul.Un alt bărbat Proiectul BBC crede-mă, Sunt doctor, a făcut echipă cu oameni de știință de la University College London și Spitalul Regal, condus de profesorul Rajev Jalan, pentru a afla rezultatele unei luni fără alcool Ianuarie uscată a fost mai dificilă pentru cercetare.

Deoarece în această lună oamenii nu numai că nu mai beau, ci încearcă să ducă un mod de viață mai sănătos, să rămână la o dietă și chiar să se angajeze în sport, deoarece încearcă să regenereze organismul după sărbătorile de Anul Nou.Prin urmare, este dificil să aflăm care a fost efectul imediat al refuzului alcoolului.Prin urmare, am ales luna iulie. Am împărțit voluntarii în două grupuri: primul grup a băut ca de obicei, al doilea grup a încetat să bea cu totul.

La începutul și sfârșitul lunii, toți au fost supuși unui examen medical complet, inclusiv teste hepatice și niveluri ale tensiunii arteriale.Cei care au renunțat la alcool timp de o lună, starea de sănătate sa îmbunătățit: greutatea corporală și nivelul de grăsime din ficat au scăzut, calitatea somnului și concentrarea s-au îmbunătățit.Efectul a fost mai pronunțat la acei participanți care au băut mai mult de șase pahare de vin pe săptămână, ceea ce este maximul recomandat de medicii britanici!

Katty, unul dintre participanții la experiment, care a renunțat la alcool timp de o lună, a spus.După patru săptămâni, m-am simțit ca o persoană diferită. Acum aproape că nu beau deloc, mă simt minunat, ca și cum ar fi suflat o viață nouă în mine.Greutatea mea continuă să scadă și îmi place cum mă simt. Acum urăsc mirosul de alcool spune.Efecte pe termen lung.Echipa profesorului Jalan s-a întrebat dacă participanții la experiment își pierd realizările atunci când se întorc la alcool.

După trei săptămâni, le-au verificat din nou

După trei săptămâni, le-au verificat din nouSa dovedit că există o diferență semnificativă între cei care au băut puțin înainte de experiment maximum șase pahare de vin pe săptămână și cei care au băut în mod regulat mai mult.Cei care au băut puțin s-au întors la dozele inițiale, dar participanții care au băut mai mult decât nivelul recomandat înainte de experiment au început să bea cu 70% mai puțin după experiment.Deși nu mulți oameni au participat la experiment, rezultatele au arătat că reducerea consumului de alcool îmbunătățește starea de sănătate.

Faptul că voluntarii care au băut anterior și-au redus excesiv dozele arată că chiar și abstinența temporară îi ajută pe oameni să se uite treptat la relația lor cu alcoolul și să o reconsidere.Alcoolul aparține vieții aproape a fiecărei persoane. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți aminti toate weekendurile datorită petrecerilor exuberante de alcool sau dacă nu puteți sta o singură seară fără un pahar de vin, există o problemă cu alcoolul în lume. Nu mai vrei ca emoțiile tale să reînvie doar un litru de vin? Iată câteva sfaturi despre cum să scapi de acest obicei periculos.

Prin urmare, dacă ați decis să limitați consumul de alcool, aceasta, desigur, este o decizie nobilă și respectabilă. Dar pentru a avea succes, trebuie să aveți o voință fermă.Măturați în fața propriei uși.În primul rând, treceți prin propriul apartament sau casă și scăpați de tot alcoolul.Da, poate părea crud, dar dacă păstrați “doar o singură” sticlă pentru a sta cu prietenele dvs., nu veți scăpa niciodată de Sperietoarea de alcool.Prin urmare, aruncați sau donați toate consumabilele-alcool tare, bere, vin etc. după cum se spune, din vedere, din minte.

Găsiți alte hobby-uri După această curățare la domiciliu, trebuie să vă gândiți în ce situații și momente ale zilei consumați cel mai adesea cantități mari de alcool. Dacă beți mai ales seara după muncă, încercați să găsiți un alt program și să vă gândiți la activități care nu sunt compatibile cu băutul, de exemplu, cinema sau un fel de sport. dacă bei când ești singur, implică-te mai mult în situații sociale și inventează câteva activități comune pentru familia sau prietenii tăi.

Desigur, nu ești alcoolic doar pentru că bei

Desigur, nu ești alcoolic doar pentru că beiPuțin mai mult decât ți-ai dori. Deci, data viitoare când vă petreceți cu prietenii pentru distracție în weekend, nu renunțați complet la alcool. Un astfel de comportament ar încuraja doar dorința ta pentru asta. dar încercați mai întâi să beți doar băuturi răcoritoare și când vine vorba de băuturi alcoolice, evitați să beți așa-numitul ex. Beți în gume mici, așa că veți bea mai puțin.Un alt truc potrivit pentru tine ar putea fi alcoolul diluat. De exemplu, dacă doriți să aveți vin alb, cereți chelnerului un așa-numit spritzer de vin. Adică vin alb diluat cu sifon. Acest truc poate fi practicat cu aproape orice băutură alcoolică. Nu numai că vă veți salva ficatul, ci și portofelul! Băuturile diluate vă vor dura mai mult.

Acum un an, viața lui Cheyne Kobzoff a fost nașpa. Foarte mult. În ciuda faptului că avea o soție iubitoare, doi copii și un loc de muncă mare, mult timp bautor petrecut fiecare mizerabil dimineața încercarea de a elimina târâtor gânduri de auto-dezgust din său în mod constant trepidant cap. În plus față de daunele mintale, consumul de alcool al lui Kobzoff a făcut ca stomacul său să crească până la dimensiunea unui balon, care poate fi comparat doar cu buricul lui Moș Crăciun.Și atunci barba nu i-a adăugat prea mult.Prin urmare, a decis 23. Martie 2016 la vârsta de 33 de ani pentru a nu mai bea pentru totdeauna, de la o zi la alta. La scurt timp după aceea, a început să alerge, realizând că acest lucru ar putea slăbi manifestările de anxietate pe care le-a simțit!

Dar, de-a lungul timpului, Kobzoff a parcurs distanțe la care nu a visat niciodată. Drept urmare, s-a micșorat imediat cu câteva dimensiuni de pantaloni. În prezent, el este cu 24 de kilograme mai subțire.Kobzoff locuiește în California, unde a postat recent o fotografie înainte și după pe Reddit susținând că reducerea alcoolului l-a făcut de o mie de ori mai fericit.Asta e interesant. L – am întrebat cum a devenit în sfârșit permanent sobru-și cum prietenii lui ar putea sau nu să-l urască acum că este  sănătos.Felicitări că ți-ai scăpat buricul, dar de ce ți-ai pierdut barba.Mi-a părut foarte rău să-i văd dispărând. Le am de aproximativ un an și jumătate, dar este prea mult pentru întreținerea de zi cu zi. De asemenea, mă întrebam cum arată fața mea după ce am pierdut ceva greutate.