Cum vă afectează greutatea articulațiilor

4

Excesul de greutate vă poate afecta ritmul cardiac și respirația-și vă poate impozita articulațiile. Un reumatolog U-M explică de ce și ce puteți face. Articulațiile sau zonele în care se întâlnesc două oase sunt o parte importantă a capacității unei persoane de a se mișca. Mulți simt dureri și dureri în aceste locuri, greutatea fiind un posibil factor care contribuie. eing supraponderali accelereaza osteoartrita în individ solduri si genunchi”, spune Timothy Laing, M. D., profesor asociat de medicina interna si un reumatolog de la Universitatea din Michigan Cuprinzătoare Musculo-Centru.

Menținerea unei greutăți sănătoase sau scăderea în greutate dacă sunt deja supraponderali, va ajuta la încetinirea avansării osteoartritei. Laing explică faptul că, odată ce începe osteoartrita, uzura din cauza greutății va accelera progresia acesteia. Odată ce cartilajul din articulații este uzat, acesta nu se poate regresa.

Cunoașteți sănătatea articulațiilor

1Aici, Laing răspunde la întrebările frecvente pe care pacienții ar trebui să le cunoască despre sănătatea articulațiilor și chirurgia de înlocuire a articulațiilor. Care sunt unele lucruri pe care pacienții le pot face acasă pentru a-și îmbunătăți articulațiile. Laing întotdeauna recomand pacienților să-și păstreze greutatea sub control, consumând o dietă echilibrată și încercând să obțină cât mai multă Fitness aerobic posibil. După cum sa menționat mai sus, greutatea este un factor mare care contribuie la osteoartrita, deci asigurându-vă că un individ este menținerea greutatea lor va ajuta foarte mult.

Care sunt unele dintre opțiunile de tratament de primă linie pe care le sugerați pacienților. Laing: în afară de operația de înlocuire a articulațiilor, unii pacienți beneficiază de injecții cu cortizon. Din păcate, niciuna dintre aceste opțiuni nu va încetini artrita.

Când ar trebui o persoană să caute o întâlnire cu un reumatolog. Laing un reumatolog trebuie consultat pentru dureri articulare care nu par să răspundă la doze rezonabile de medicamente antiinflamatorii.Ce este operația de înlocuire a articulațiilor și când ar trebui să o ia cineva în considerare? Greutatea face diferența. Laing operația de înlocuire a articulațiilor este atunci când întreaga articulație rănită este înlocuită cu componente metalice și din plastic. Cele mai noi versiuni de șold și genunchi înlocuiri poate dura 20 de ani sau mai mult.

Articulații umflate, durere și rigiditate.

2Artrita este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerilor și durerilor articulare. De fapt, aproximativ una din cinci persoane cu vârsta peste 18 ani o au, potrivit Fundației Arthritis. Ca Baby Boomers vârstă, acest număr este doar de gând să meargă în sus. Este posibil ca 78 de milioane de oameni să fie afectați de artrită până în 2040. Cuvântul “artrită” este un nume simplu pentru mai mult de 100 de boli articulare. Cât de răspândită este, este important să se știe ce artrita este, multe forme se poate lua, și ce se poate face despre ea.

Cea mai comună formă este osteoartrita sau artrita “uzură și rupere”. Se întâmplă atunci când cartilajul din articulații se uzează, determinând oasele să se frece unul împotriva celuilalt. Această formă de artrită apare în modele cunoscute în special în articulații. Multe persoane cu această formă de artrită prezintă articulații umflate, durere și rigiditate. Adesea, menținerea unei diete sănătoase și a greutății poate ajuta la durerea artritei. Deci, poate over-the-counter antialgice, întărirea articulației afectate, căldură/gheață și odihnă.

Este important să verificați

3Artrita inflamatorie este un alt tip. Artrita psoriazică și artrita reumatoidă se încadrează în această categorie. Persoanele cu această formă au o boală autoimună în care corpurile lor atacă articulațiile, determinând umflarea căptușelii. Durerea și rigiditatea sunt frecvente, dar din cauza naturii artritei inflamatorii, unii oameni pot avea leziuni ale organelor. Este important să fiți la curent cu medicul dumneavoastră dacă aveți artrită inflamatorie, astfel încât să puteți începe tratamentele și să evitați cât mai multe leziuni articulare.

Alte tipuri de artrită includ artrita infecțioasă, care apare atunci când bacteriile intră în organism în apropierea articulației și provoacă inflamații. Multe alte condiții, cum ar fi hepatita C, intoxicații alimentare și unele boli cu transmitere sexuală poate aduce pe artrita infectioasa. Vestea bună este că, cu antibioticul potrivit, infecția se poate clarifica adesea. Artrita metabolică apare atunci când organismul nu poate procesa tot acidul uric pe care îl creează, determinând-o să se acumuleze în articulații.