Puteți evita alcoolul să bea

Deci, a doua regulă spune că trebuie să reduceți răbdarea. Aici autorul implică faptul că persoana nu ar trebui să sară pe capitole și este necesar să se îndrepte spre următoarea diviziune a muncii numai după studierea materialului anterior. El sfătuiește să-și ia narațiunea ca spion. De fapt, cartea sa este un fel de poveste detectivă, deoarece capcana alcoolului este cea mai mare înșelăciune din istoria omenirii. Această regulă A. Bazat pe celebrul dictator al lui Lincoln, care afirmă că de ceva timp este posibil ca toți oamenii să fie umflați, este posibil să înșele indivizii în orice moment, dar este imposibil ca toți oamenii să fie umflați în mod constant.

Se bazează pe faptul că există o modalitate ușoară de a opri băutul. Un luptător popular împotriva dependenței de tutun a susținut că nu toți subiecții umani sunt dependenți, dar toți sunt plini de confuzie. Din cauza oricărui scandal, precum și a dependenței de droguri, chiar și cu o persoană dezvoltată intelectual poate juca o glumă crudă. Cu toate acestea, atunci când este detectată înșelăciunea, el nici măcar nu este capabil să-și petreacă un idiot.

Cum să distragi atenția de la alcool

Acest lucru îl va discredita cu conceptul general acceptat de poveste detectivă, care ar putea fi un sfârșit diferit al cărții. Pentru unii, citirea va fi tragică tragică, pentru alții, va da un sfârșit fericit în lupta împotriva crizei alcoolului. Regula trei spune că ar trebui să începeți să citiți numai cu bună dispoziție.

Cu toate acestea, care este modalitatea de realizare a acesteia dacă există o percepție că tracțiunea percepută este practic incurabilă, că nu există modalități ușoare de a scăpa de dependența de alcool?

Aici o persoană trebuie să-și dea seama că cel mai rău lucru care se poate întâmpla este doar eșecul. Adică, persoana nu numai că va putea elimina dependența. Aceasta înseamnă că situația nu se va deteriora, dar citirea va rămâne aceeași ca înainte.

De aici vine a patra retrogradare – gândiți-vă într-un mod pozitiv. Este necesar să scăpăm de atitudinea pesimistă. La urma urmei, nu are sens să te simți frustrat și nefericit. O persoană care citește această carte așteaptă să obțină ceva nou și incredibil, ceva pe care alții îl percep ca nerealist – mântuirea permanentă din robia alcoolică.

Citirea este recomandată să se comporte ca un fel de călătorie, o întreprindere de divertisment, la sfârșitul căreia persoana se așteaptă la eliberarea hameiului sclav. Avantajul metodei descrise este capacitatea de a continua să bea lichide care conțin alcool în timpul cursului terapeutic.

Deci, regula celor cinci interzice reducerea cantității de băuturi alcoolice sau băuturi alcoolice înainte de a citi întreaga carte. Cu toate acestea, există o excepție semnificativă, dacă o persoană rămâne în stadiul de reabilitare sau evită consumul de alcool mai mult de o zi, apoi, în viitor, se recomandă să se evite și să încerce aportul de amețitoare lichide.

Cum să vă împiedicați să beți alcool acasă

Milioane de subiecți umani încearcă să se elibereze zilnic din capcana alcoolului, punând astfel capăt dependenței de droguri. Deoarece robia alcoolică este o boală și destul de severă, care îndepărtează sănătatea, duce la deteriorare și distruge familia. Deci, astăzi mulți oameni doresc să găsească răspunsul la întrebarea vie: dacă nu există voință, cum să nu mai beți singuri?

Modul zilnic de a trece prin sticlă pentru relaxare după o zi obositoare pentru a elimina oboseala se transformă într-o dorință constantă, care se dezvoltă în dependență. Persoana nu mai face față cu sine. Nu datorită dorinței de a bea, ci pentru a obține încredere. Încetul cu încetul, alcoolul dobândește statutul de substanță fundamentală în corpul uman, deoarece devine un important “furnizor” de energie. În stadiul descris, este dificil să scapi de dependența de alcool.

Majoritatea oamenilor văd doar comportamentul licențiatului în robia beată. Totuși, acest lucru nu este adevărat. Alcoolul este un rău, un dezastru, care este foarte greu de stăpânit pe cont propriu.

A fost o întrebare despre cum să nu mai beți alcool? Ce se întâmplă în mintea omului, întrebați-vă această întrebare? Faptul este că această cunoaștere a momentului, realizarea faptului că obiceiul “anti-stres” “foamea de 100 g de luat” sau a avut o dependență catastrofală, a devenit deja mare, astfel încât totul este pierdut, iar persoana de fapt alcoolică vrea să bea. De unde să începeți, cum să bateți poftele și ce se va întâmpla mai târziu, dacă nu vă opriți – această conversație astăzi.

Acestea sunt toți indicatorii că dependența a fost declanșată, este timpul să sune alarma. O doză mică pentru toată lumea (din pahare de litru), termenul “rar” este, de asemenea, foarte subiectiv și bea pentru curaj sau relaxare? Este, în general, auto-înșelăciune pură. Nu poți simți distracția și gustul vieții fără suplimente? Acesta este motivul pentru care indicatorul principal este deja stabilit relație.

Cum să opriți consumul de alcool în general

În al doilea rând-aruncați viguros toate băuturile alcoolice, care se găsesc în casă. Pentru a preveni consumul de alcool, este necesar să se reducă treptat cantitatea de alcool. Stocurile de alcool sunt stocate în casa ta, deci în cazul în care este garanția că țineți înainte și nu hvatanete de prisos?

Cum să nu mai consumați alcool în fiecare zi? Nominalizați în mod obiectiv băuturile alcoolice, numărul de băuturi pe zi și împărțiți acest număr la jumătate. După trei sau patru zile, chiar și în două și așa mai departe.

Apoi, trebuie să opriți consumul de alcool la sfârșit de săptămână. Cum să te oprești în același timp să te gândești la asta? În acest caz, să se oprească? De ce încerci să bei? Asta te împinge la următoarea petrecere de vin? Doar să fie foarte sincer cu tine-inteligent nu rezolva problema, pentru că în primele etape ale dependenței de alcool este aproape invizibil, iar mintea umană va veni cu tot felul de trucuri pentru a se justifica.

Cel mai important, evitați companiile care vă trag în jos, chiar dacă este “prietenul” pieptului. Găsiți puterea de a da adunări de noapte și”conversații intime”. Alcoolul, care este ferm în sine în fiecare zi-este un drog serios, iar dacă nu merge bine, vei deveni un dependent inutil. Vrei să o faci pentru tine? Cum să opriți consumul de alcool în general?

Găsiți motivație copleșitoare, care vă va sprijini în momente dificile. Una dintre cele mai puternice – este sănătatea. Uitați-vă la câteva filme despre impactul alcoolului asupra corpului, alegeți cele mai bune role de detaliere și din când în când, apoi faceți câteva fotografii din organele afectate de alcool și atârnați pe un loc proeminent pe frigider (inclusiv această cauză suplimentară se va reflecta asupra calității alimentelor, care afectează adesea consumul de alcool). De asemenea, consultați câteva filme sau citiți povestiri despre ce se întâmplă atunci când încetați să beți alcool: povești reale despre oameni, fapte, provocând acțiuni suplimentare.